Skip to content

Kim Jansen Damen

Hallo, ik ben Kim Jansen Damen. Getrouwd met Marco en trotse moeder van twee kinderen, een dame van 17 en een heer van 13. Ik woon in Parc Sandur, vlak bij de locatie van DRV34 dus. Vroeger heb ik zeer veel aan sport gedaan maar door een chronische ziekte is dit voor mij erg moeilijk geworden. Op het moment dat ik in de krant las dat er in Emmen een roeivereniging opgericht zou worden dacht ik meteen, deze kans moet ik pakken! Mijn moeder heeft in haar studententijd geroeid bij Nautulis in Rotterdam en sprak altijd met veel enthousiasme over het roeien, ik was dus enthousiast.
Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst laaide dat enthousiasme nog verder op en werd ik door Jaap gestrikt voor het bestuur i.o.
Waar ik persoonlijk naar streef is een inclusieve vereniging, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Waar we samen bezig zijn met een passie die ons allemaal verbindt en waar iedereen gelijkwaardig is. Verder is het mijn droom om het G-roeien een mooie plek te geven binnen onze vereniging.

Hartelijke groet, Kim