Skip to content

Carla Hobers

Mijn naam is Carla Hobers. Trotse verwen tante van twee kinderen onder de vijf en evenzo trotse eigenaar van twee geadopteerde, oudere bordercollie dames. Van nature ben ik een familie mens, sociaal, een regelnicht en een ontzettende chaoot. Dat laatste maakt dat ik zeer geordend kan zijn zodat die eigenschap zich koest houdt.

Op dit moment mag ik mij secretaris noemen van DRV34 terwijl ik geen enkele ervaring heb met roeien. De sport heeft mij in het verleden wel ontzettend leuk geleken. Echter was de rijafstand naar één van de roeiverenigingen te groot. Dus, toen ik er lucht van kreeg dat er een roeivereniging in Emmen zou komen heb ik mij meteen aangemeld als vrijwilliger en later als secretaris. Ook de taken van secretaris zijn voor mij nieuw maar passen wel bij mij. De enthousiaste, bijna impulsieve, manier waarop ik in dit avontuur gesprongen ben is eveneens zeer typerend.

Ik hoop dat wij met ons allen een gezellige en sociale vereniging op gaan zetten met een gemoedelijke sfeer onder de leden en bezoekers. Dat wij als vereniging een mooie toekomst tegemoet mogen gaan waarin een ieder geaccepteerd wordt en samenwerking vanzelfsprekend is.