Skip to content

Sponsoring

Welkom bij DRV34


Graag willen we u laten kennis maken  met de cultuur van DRV34, hoe we met elkaar omgaan en hoe steeds  meer  mensen betrokken raken bij onze vereniging. Want dat is wat we zijn; een vereniging.  Inmiddels  kunnen we spreken van een vereniging die de slag te pakken heeft. Daar met een goede en gezonde samenwerking tussen DRV34 en de gemeente Emmen krijgen wij steeds meer ruimte en mogelijkheden om ons te ontwikkelen en te laten groeien Onze huidige locatie rietplas gelegen aan de kanobaan waar de Boerweg op eindigt gaat qua infrastructuur steeds meer vorm krijgen tot recreatie en sportgebied.

DSC01368

Media


DRV34 staat geregeld in de media en zoekt ook bewust de publiciteit op om te laten zien waar we mee bezig zijn.  Zo zijn er regelmatig krantenartikelen in het Dagblad van het Noorden, items op RTV Drenthe en radio interviews waaronder bij ZO34. De onderwerpen lopen uiteen over de stand van zaken qua locatie in verhouding tot het roeien maar ook sportactiviteiten waar onze partnerverengingen uit noord en midden Nederland in ondersteunen. Tijdens deze publiciteitsacties  worden de sponsoren niet vergeten en dat wordt zeer op prijs gesteld.

Website


DRV34 heeft een uitgebreide website die wordt beheert door een aantal actieve webmasters. Alle leden kunnen artikelen aandragen en de website wordt dagelijks actueel gehouden. De website biedt ook mogelijkheden voor reclame uitingen van sponsors.

Nieuwsbrief

Daarnaast brengen wij per kwartaal een structurele nieuwsbrief uit waarin sponsoren goed in beeld gezet worden.

DSC01364

Sport heeft een waarde


De economische waarde van sport komt bij DRV34 tot uitdrukking in een gezonde exploitatie van de vereniging door een groeiende groep leden die willen gebruik maken van het roeien op de rietplas en in de toekomst op de Hoogeveense Vaart. De vele leden zorgen voor een vaste stroom aan contributiegelden. Omzet die wordt gebruikt voor betere faciliteiten, ontwikkeling sportvereniging en naamsbekendheid landelijk.

Sponsor mogelijkheden

Loods

Meer informatie volgt.

Boten

Meer informatie volgt.

Riemen

Meer informatie volgt.

DSC01344

Sponsoring heeft een waarde


Dit gegeven is met cijfers te onderbouwen maar wat minstens zo belangrijk is en veel moeilijker in harde cijfers aan te geven is zijn de niet-financiële waardes. Het indirect rendement bestaat uit lagere zorgkosten, minder verzuim op school en werk en vergroting van de leefbaarheid door een positieve gedragsverandering van de gebruikers. Door uw organisatie aan DRV34 te verbinden laat u zien dat u volledig achter deze gedachte staat en uw bedrijf/organisatie onze club wilt ondersteunen.

DRV34 is een jong en enthousiaste vereniging dat alleen maar kan groeien. Naast de sterke ondersteuning van de gemeente Emmen in de ontwikkeling van de vereniging is DRV34 ook de vereniging die de positieve beleving en actie op de rietplas in Emmen geeft. Door de steun van leden en sponsors zijn we in staat de vereniging uit te bouwen tot een sterk en gefundamenteerd complex met alle nodige voorzieningen om te kunnen sporten in een omgeving waar een ieder zich thuis voelt.

DRV34 is van mening dat goede en moderne faciliteiten nodig zijn om in de toekomst aantrekkelijk te kunnen zijn  voor leden en sponsors. Dat kunnen we niet alleen en daarom zijn blijvend op zoek naar ondersteuning en wie weet kunnen we elkaar daar in vinden.

Kennis maken


Graag komen we met u in gesprek en vol trots willen we onze vereniging laten zien. Kom eens sfeer proeven op een roeidag en zie hoe we bezig zijn met een roeivereniging die meer is dan een sportvereniging. Een vereniging die zich actief opstelt in de wijk en zich daarmee wil onderscheiden en de lat ieder jaar hoog wil houden. We laten u graag de sponsormogelijkheden zien en hopen met u door te kunnen gaan met onze activiteiten.

de Sponsorcommissie